Gölbaşı Harmanlı İlkokulu

Vizyon: Harmanlı İlkokulu olarak: anaokul yaşlarından başlayarak, ilkokulun bütün sınıflarında sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi,lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.

Misyon: Üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, • Öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, • Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, • Eğitime, öğretime göre öncelik vermektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://golbasiharmanliio.meb.k12.tr

Adres - Mimar Sinan Mah.Toki Cad. NO16

Yerleşim Yeri - Kasaba

Adres - Mimar Sinan Mah.Toki Cad. NO16

Ulaşım Harmanlı Belediyesine ait minübüslerle yapılıyor. Okul öğretmenleri olarak özel araçlarla ilçe merkezine gidiş geliş yapılıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık LÇE MERKEZİNE 13KM İL MERKEZİNE 75KM